LAJME

01.09.2023, Shkup

Ceremoni me rastin e shënimit të 1 Shtatorit, Ditës së Аgjencisë për Siguri Kombëtare03.08.2023, Shkup

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi mes Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Ministrisë së Drejtësisë12.05.2023, Shkup

Kumtesë për realizim të një akcioni të përbashkët21.03.2023, Shkup

Njoftim për takim të realizuar mes drejtorit të ASK-së dhe ambasadores të SHBA-së30.01.2023, Shkup

Njoftim për takim të realizuar në nivel të drejtorëve në Shkup20.09.2021, Shkup

Kumtesë për shtyp01.09.2021, Shkup

Fjalimi i Viktor Dimovski, drejtor i Agjencisë për Siguri Kombëtare në ceremoninë e shënimit të Ditës së Agjencisë për Siguri Kombëtare01.09.2021, Shkup

Fjalimi i Ministres së Mbrojtjes Radmila Sheqerinska Jankovska në ceremoninë e shënimit të Ditës së Agjencisë për Siguri Kombëtare01.09.2021, Shkup

Fjalimi i Ministrit të Brendshëm Oliver Spasovski në ceremoninë e shënimit të Ditës së Agjencisë për Siguri Kombëtare27.05.2021, Lubjanë

Njoftim për takim të drejtorëve të mbajtur në Lubjanë, Slloveni07.05.2021, Shkup

Njoftim për ligjëratë onlajn të drejtorit të ASK-së Viktor Dimovski16.03.2021, Shkup

NJOFTIMI PËR SHTYP10.02.2021, Shkup

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Agjencisë së Zbulimit10.02.2021, Shkup

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi mes Agjencisë për Sigurisë Kombëtare dhe Universitetit "Kolegji Amerikan" në Shkup09.02.2021, Shkup

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup10.12.2020, Shkup

Pjesëmarrje e Drejtorit të Agjencisë për Siguri Kombëtare në Konferencën ndërkombëtare për pengim larje parash dhe financim të terrorizmit10.12.2020, Shkup

Ligjeratë online e drejtorit të Agjencisë për Siguri Kombëtare para studentëve të Fakultetit për Siguri02.12.2020, Shkup

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Regjistrit Qendror të Republikës së Maqedonisë së Veriut05.11.2020, Shkup

Memorandum i nënshkruar bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Agjencisë së Aviacionit Civil04.11.2020, Tetovë

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi mes Agjencisë per Siguri Kombëtare dhe Universitetit në Tetovë06.10.2020, Shkup

Memorandum i nënshkruar bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Qendrës Koordinative Nacionale për Menaxhim Kufitar24.09.2020, Shtip

Memorandum i nënshkruar bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Universitetit “Goce Delçev”- Shtip01.09.2020, Shkup

Intervistë e drejtorit Viktor Dimovski për MIA-n01.09.2020, Shkup

Nënshkruhet marrëveshje kolektive për të punësuarit në Agjencinë për Siguri Kombëtare01.09.2020, Shkup

Fjalimi i drejtorit të Agjencisë për Siguri Kombëtare, Viktor Dimovski në manifestimin me rastin e shënimit të Ditës së Agjencisë për Siguri Kombëtare01.09.2020, Shkup

Fjalimi i kryetarit të Qeverisë Zoran Zaev, me rastin solemn të shënimit të Ditës së Agjencisë për Siguri Kombëtare01.09.2020, Shkup

Intervistë për mediat e kryetarit të Qeverisë, Zoran Zaev dhe drejtorit të Agjencisë për Siguri Kombëtare, Viktor Dimovski në rastin solemn të shënimit të Ditën së Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe përvjetorit të parë të formimit09.06.2020, Shkup

Nënshkruhet Memoranduma bashkëpunimi mes Agjencisë së Sigurisë Kombëtare dhe Ministrisë së Punëve të Jashtme27.01.2020, Manastir

Memorandum i nënshkruar bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Universitetit “Shën Klimenti i Ohrit”24.01.2020, Скопје

Memorandum i nënshkruar bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”31.12.2019, Shkup

Memorandum i nënshkruar bashkëpunimi mes Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Ministrisë së Punëve te Brendshme të Republikës së Maqedonisë së Veriut01.09.2019, Shkup

Fjalimi i Viktor Dimovski, drejtor i Agjencisë për Siguri Kombëtare me rastin e fillimit të punës së Agjencisë, Qeveria e RVM-së